woensdag 5 mei 2010

Seaworld



Dag 7 Dinsdag 4 Mei 2010:

Alweer een week voorbij,wat gaat dat snel he. Maar we hebben nog 1 1/2 week en nog veel leuke dingen te doen. Wat toch wel raar is is dat alle speciale dagen net als koninginnedag, dodenherdenking en 5 mei allemaal een beetje langs je heen gaan,we hebben wel op nu.nl gelezen over het akkefietje op de dam. Heel jammer hoor dat soort dingen. Maar gelukkig heeft John geen pijn in z'n kies meer,hij is zo blij dat ie toch geholpen heeft kunnen worden hier! En vandaag gaan we dan naar Seaworld. Het blijft toch ook een van de favoriete parken hoor, zeker als je van dolfijnen houd hahaha! Maar eerst even tanken, tja die dingen rijden nog steeds niet op water al kost het hier minder als in Nederland. $2.81 per gallon.Vandaag weer een mooie dag, 33 graden, wat meer bewolking, maar dat vinden we voor in de parken niet zo erg, maar de zon was er zeer regelmatig hoor en dan is het pas echt warm. Veel drinken en smeren en rustig aan. We klagen niet! We waren rond half 10 bij Seaworld, het was vandaag eindelijk niet zo druk als het afgelopen weekend in Disney. De controle ging snel alleen die apparaten bij de ingang waar je je vingerafdruk moet geven blijven waardeloze dingen hoor, we hebben echt geen haast maar ze houden wel de boel erg op. Ze werken niet echt mee, zeg maar! Eenmaal in het park gingen Owen en Jade op de foto met Shamu. En als eerste wilde we in de Manta. Er stond helemaal geen wachtrij en waren gelijk aan de beurt. WOW wat was ie gaaf. In deze achtbaan hang je liggend onder de baan. helemaal super maar geen achtbaan om nog eens 4 x achter elkaar te gaan , daar is ie te heftig voor, daarna direct naar de dolfijnenshow (Heel mooi met die trapezeact erbij, en die mooie vogels) Manuela bleef foto's schieten, Journey to Atlantisch ( een waterachtbaan) vond Owen helemaal onwijs, vooral omdat Anita en Jade tot hun onderbroek nat waren! Hij lag helemaal dubbel van het lachen. Ach dan maar heel gauw gaan opdrogen in Kraken, de volgende achtbaan, waar Owen ook mee is geweest. Manuela ging ook mee maar vond het net iets te heftig.Hierna konden we al gelijk naar de Shamushow, het blijft een prachtige Show maar we miste uiteraard wel de actie van de Orca's met de trainers in het water, maar begrijpelijk na het ongeval dat dit nu nog niet het geval is. Toen was het tijd om een hapje te gaan eten en nog wat andere dingen te bekijken (De haaien,ijsberen en manatee's) toen we wilde de dolfijnen gaan voeren, maar dat was net voorbij, maar de trainers waren wel met ze bezig en kon je ze aaien. Owen en Jade hebben de dolfijn geaaid. Owen stond ook in de splashzone en was dus ook echt nat hahaha! Nog een rondje Manta,Atlantisch en Kraken en was het tegen zessen. We eten vanavond bij Chili's. Weer lekker gegeten, en we hebben weer een hele leuke dag gehad en morgen gaan we naar Kennedy Space center.
groetjes allemaal




2 opmerkingen:

  1. Nou gelukkig heeft John geen pijn meer, houden zo, en nu weer genieten. Nou dat genieten hoef ik niet te schrijven, jullie GENIETEN met hoofdletters, potverdikkie mensen wat ziet het er allemaal heerlijk Orlando uit.

    Nou morgen nog veel plezier @ Kennedy Space Center.

    Groetjes Rick & Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eindelijk tijd om een beetje jullie weblog bij te lezen. Maar ik hoef me geen zorgen te maken zie ik al. Dat gaat helemaal goedkomen daar in Orlando!!
    Geniet daar nog even goed van. In Nederland kun je je winterjas weer aan. Heb ik van horen zeggen, wij zitten hoog en droog in Rotonda, Florida, dus wij genieten net zo hard mee.
    Veel plezier in KSC, wij vonden het er geweldig

    BeantwoordenVerwijderen

Onze planning

Dag 1: Amsterdam-Washington, Washington-Orlando

Dag 2: Rustdag

Dag 3: Disney's Magic Kingdom

Dag 4: Disney's Hollywood Studio's

Dag 5: Rustdag

Dag 6: Disney's Epcot

Dag 7: Seaworld

Dag 8: Rustdag

Dag 9: Kennedy Space Center

Dag 10: Universal Studio's

Dag 11: Rustdag, 's avonds naar Old Town

Dag 12: Disney's Animal kingdom

Dag 13: Islands of adventures

Dag 14: Rustdag, dag naar Clearwater Beach

Dag 15: Aquatica zwempark

Dag 16: Disneypark of SeaWorld!!

Dag 17: Rustdag

Dag 18: Orlando-Washington, Washington-Amsterdam

Dag 19: Amsterdam



**Wijzigen voorbehouden**