zaterdag 1 mei 2010

Magic Kingdom


Dag 3 Vrijdag 30 April 2010
Koninginnedag

Vandaag is het koninginnedag! Dat is gek, geen oranjetompoucen, geen koningin en Maxima kijken op Tv, geen spelletjes in de stad,geen vlaggetjes, maar naar Magic Kingdom in Florida, tja het leven valt niet mee haha...We hopen dat iedereen een hele leuke dag heeft gehad.
Wij waren rond half 10 op de parkeerplaats, pluto 18! Owen was niet te houden vanmorgen toen hij wakker werd. Nu gingen we dan eindelijk naar Pretpark nr 1. Eerst dachten we dat Tijgertje al aan het rondhuppelen was maar het was Owen haha..maar zenuwachtig was ie niet hoor haha...Ze hebben besloten dat we heen met de ferry gingen en terug met de monorail! Dat was wel even anders als in DisneyParijs. Maar als gauw zagen we het witte gebouw van Space Mountain en al gauw het Kasteel en de ingang van het park! Door de controlecheck en nog even een vingertje bij de kaartjescontrole en yes we zijn binnen. Het weer is lekker, wat bewolkt ,maar voor in het park is dat lekker.de temp. is 29 graden. Druk is het wel maar de wachttijden waren niet langer dan een half uur. Owen en Jade zijn al een paar keer in DisneyParijs geweest dus ze herkende heel veel. De eerste foto hebben we voor het kasteel laten maken van ons allemaal en staat op de blog onderaan. We hebben wat problemen dat de verbinding die niet zo snel is dus gaat het wat moeilijk met de foto's. We blijven proberen hoor. We zijn eerst naar SplashMountain gelopen, nadat we eerst op de foto zijn geweest met de prinses en prins uit de nieuwe disneyfilm, De prinses en de kikker, WOW wat gaaf blijf ie toch ,Splash Mountain...Owen en Patrick zaten voorin en waren kletsnat. Hij lag helemaal dubbel van het lachen. We hebben alles kunnen doen , de autootjes, Splash en Big Tunder Mountain en Space mountain vonden ze helemaal top! Al was SpaceM wel anders als in Parijs , ze vonden het echt een superattractie. Buzz Lightyear, Stith escape, pirates of the caribbean, Toontown, enz,enz, En de Parade zijn we ook niet vergeten, we hadden een mooi plekje hoefde maar 5 min te wachten en was voor ons( Patrick en Anita) ook nieuw, Hij was weer erg mooi. Omdat het park om 7 uur al dichtging hebben we toch alles op ons gemak kunnen zien en doen.
De volgende keer gaan we 'smiddags en pakken we de lichtjesparade en het vuurwerk mee! Nou het was een hele geslaagde dag, moeie voetjes maar dat schijnt erbij te horen haha..de kids hebben zo genoten en daar doe je het toch voor! We hebben 's avonds bij Chilli's gegeten, want de eerste keus was de Longhorn steakhouse maar we moesten daar min 50 min wachten dus zijn we doorgereden naar Chilli's.We hebben daar weer heerlijk gegeten. Er was een meneer die hele leuke beesten van balonnen maakte, hij maakte voor Owen een draak en voor Jade een hondje die naar de naam jawel Zoe luistert! Toen kregen nog een pinquin van de mevrouw naast ons want die wist schijnbaar niet wat ze er mee moest haha...Na eten zijn de kinderen gaan slapen want wat waren ze moe! Wij ook dus gingen niet veel later! Morgen gaan we naar de Hollywood studio's!
Hieronder een foto van prinses Tiana en haar prins en Owen en Jade!
Groetjes en tot morgen,

1 opmerking:

  1. Owh mensen wat een heimwee krijgen wij van jullie. Nou geniet ervan lekker dag achter de rug wij hebben weer genoten van het blog hoor !!

    BeantwoordenVerwijderen

Onze planning

Dag 1: Amsterdam-Washington, Washington-Orlando

Dag 2: Rustdag

Dag 3: Disney's Magic Kingdom

Dag 4: Disney's Hollywood Studio's

Dag 5: Rustdag

Dag 6: Disney's Epcot

Dag 7: Seaworld

Dag 8: Rustdag

Dag 9: Kennedy Space Center

Dag 10: Universal Studio's

Dag 11: Rustdag, 's avonds naar Old Town

Dag 12: Disney's Animal kingdom

Dag 13: Islands of adventures

Dag 14: Rustdag, dag naar Clearwater Beach

Dag 15: Aquatica zwempark

Dag 16: Disneypark of SeaWorld!!

Dag 17: Rustdag

Dag 18: Orlando-Washington, Washington-Amsterdam

Dag 19: Amsterdam



**Wijzigen voorbehouden**