zaterdag 1 mei 2010

Hollywood Studio's



Dag 4 Zaterdag 1 Mei 2010

Vandaag staat de Hollywood studio's op de planning! Na het ontbijtje zijn we vertrokken. Vandaag beloofd een warm daggie te worden! 33 Graden. Vanmorgen was het wat bewolkt, maar 's middags brak de zon door en was het erg warm. We stonden geparkeerd op Film 22 en het was al behoorlijk druk toen we aankwamen. Het valt ons op dat er heel veel groepen (muziekbands en koren) in de parken rondhuppelen. Allemaal met hun eigen kleur t-shirt aan! Als eerste is natuurlijk The Tower of Terror aan de beurt. Er stond een rijtje van 10 min dus ging vrij snel.We halen ook gelijk een fastpass.Kunnen we snel nog een keer. Owen ging er voor het eerst in, in Parijs durfde hij nog niet! Maar nu is ie daar overheen hoor, hij vind het prachtig. Jade was al in Parijs geweest maar deze schijnt toch weer anders te zijn. Daarna de rock en rollercoaster waar 60 min bij stond, maar waar we 30 min over gedaan hebben. Superleuk. Het leek wel of het steeds maar drukker werd in het park. We zijn een fastpass gaan halen voor Toystory, dat was rond 11.15 uur en de pass stond op 19.00 uur zo hard ging dat. Studio tour gedaan, de muppets waren dicht, lekker rond gelopen,maar de wachttijden liepen al heel gauw op en de temp. ook. We besluiten nog naar Toystory te lopen maar ook daar 90 min.Het was inmiddels half 4,en om te wachten tot 7 uur hadden we geen zin in. De kinderen wilde heel graag gaan zwemmen! Dus besloten we het park te laten voor wat het is en gaan richting zwembad. Het welbekende trammetje bracht ons weer naar onze auto. En zodra we thuis waren zijn heerlijk bij het zwembad gaan liggen. Heerlijk afkoelen. De kids waren het water niet uit te slaan. Vanavond hebben we thuis gegeten. Lekkere belegde broodjes van Publix en een bak fruit, dat vind ik hier zo lekker, het fruit is altijd zo rijp en lekker zoet! Morgen gaan we waarschijnlijk naar een waterpark, Blizzard beach of Typhoon Lagoon! We hebben een aantal foto's in mijn album kunnen krijgen, dit is de link: http://www.mijnalbum.nl/Album=CB3GKZR3 Hier staan een paar foto's in van de afgelopen 3 dagen!


Hollywood studio's


2 opmerkingen:

  1. De temperaturen hier in Florida zijn heerlijk he? Jullie zijn goed bezig in Orlando. Wat een luxe he zo' n eigen zwembad?

    Veel plezier daar in Central Florida, wij vertegenwoordigen South Florida momenteel waar het ook goed toeven is.

    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's, wat hebben jullie alweer veel gedaan. Morgen een zwempark ... welke het wordt lees ik morgen wel weer.

    Nou geniet ze ... wij lezen mee.

    Groetjes, en bedankt voor het leesvoer !!

    BeantwoordenVerwijderen

Onze planning

Dag 1: Amsterdam-Washington, Washington-Orlando

Dag 2: Rustdag

Dag 3: Disney's Magic Kingdom

Dag 4: Disney's Hollywood Studio's

Dag 5: Rustdag

Dag 6: Disney's Epcot

Dag 7: Seaworld

Dag 8: Rustdag

Dag 9: Kennedy Space Center

Dag 10: Universal Studio's

Dag 11: Rustdag, 's avonds naar Old Town

Dag 12: Disney's Animal kingdom

Dag 13: Islands of adventures

Dag 14: Rustdag, dag naar Clearwater Beach

Dag 15: Aquatica zwempark

Dag 16: Disneypark of SeaWorld!!

Dag 17: Rustdag

Dag 18: Orlando-Washington, Washington-Amsterdam

Dag 19: Amsterdam



**Wijzigen voorbehouden**